BMW private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe BMW

Splinternieuwe BMW privé leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een nieuwe BMW rijden zonder meteen een groot bedrag neer te leggen? Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat private lease in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een BMW kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen
BMW 1 serie BMW 1 serie 1 serie 118iA Steptronic Edition Executive 5-drs
Steptronic Edition + Executive pakket
406.-
privatelease.com
Belangrijke punten:
  • Geen borg of aanbetaling
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • Bij contract voor 60 maanden
  • Vanaf 5.000 km per jaar inclusief
  • Deze auto is zonder stickers
Leasepartij:
privatelease.com
Keurmerk:
Keurmerk Private Lease

118i "Steptronic" automaat met luxe "Executive" pakket.
Je kunt kiezen voor andere looptijden of meer kilometers.
Je hebt de keuze uit meerdere kleuren.

Als je klikt op 'bekijk deal' dan tonen wij je alle details en kun je kleur en contract kiezen.

Waarom een BMW privé leasen?

In 1916 verkoopt de Duitser Karl Rapp zijn vliegtuigmotorenfabriek aan Gustav Otto. De nieuwe naam Bayerische Flugzeug Werke verandert in 1918 in de huidige naam BMW, de Bayerische Motoren Werke. Pas na 1945 begonnen ze met de productie van auto's en na een bijna-bankroet verscheen in 1967 de nu legendarische 1600. Autosport maakte van BMW het huidige wereldmerk en tegenwoordig bouwen ze een aantal verschillende lijnen. Zo zijn er onder meer de klassieke sedans in de 3, 5, en 7 serie, de prachtige cabrio's in de 4 en 6 serie en de stoere SUV's in de 1, 3 en 5 serie. Het lukt ons geregeld om BMW met hele scherpe private lease prijzen te kunnen aanbieden.

Wist je dat BMW veel van haar modellen "The Ultimate Driving Machine" noemt? Een pakkende slogan, want ze streven ernaar de allerbeste kwaliteit auto's te leveren. Als particulier een model van BMW leasen is een goede koop. Geen dure koop, maar ultiem rijgenot in een auto van hoge kwaliteit, tegen een gunstige lease prijs.