BMW private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe BMW

Splinternieuwe BMW privé leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een nieuwe BMW rijden zonder meteen een groot bedrag neer te leggen? Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat private lease in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een BMW kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van BMW beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een BMW privé leasen?

In 1916 verkoopt de Duitser Karl Rapp zijn vliegtuigmotorenfabriek aan Gustav Otto. De nieuwe naam Bayerische Flugzeug Werke verandert in 1918 in de huidige naam BMW, de Bayerische Motoren Werke. Pas na 1945 begonnen ze met de productie van auto's en na een bijna-bankroet verscheen in 1967 de nu legendarische 1600. Autosport maakte van BMW het huidige wereldmerk en tegenwoordig bouwen ze een aantal verschillende lijnen. Zo zijn er onder meer de klassieke sedans in de 3, 5, en 7 serie, de prachtige cabrio's in de 4 en 6 serie en de stoere SUV's in de 1, 3 en 5 serie. Het lukt ons geregeld om BMW met hele scherpe private lease prijzen te kunnen aanbieden.

Wist je dat BMW veel van haar modellen "The Ultimate Driving Machine" noemt? Een pakkende slogan, want ze streven ernaar de allerbeste kwaliteit auto's te leveren. Als particulier een model van BMW leasen is een goede koop. Geen dure koop, maar ultiem rijgenot in een auto van hoge kwaliteit, tegen een gunstige lease prijs.