Chevrolet private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Chevrolet

Nieuwe Chevrolet gezocht?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Waarom zou je je spaarpot plunderen om een nieuwe Chevrolet te kopen? Met private lease hoef je dat helemaal niet te doen. Gewoon alles geregeld in 1 vast maandbedrag, zonder aanbetaling. Private lease is in de meeste gevallen zelfs goedkoper dan een kopen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Chevrolet kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Chevrolet beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Chevrolet privé leasen?

Als je aan het automerk Chevrolet denkt, denk je automatisch aan De Verenigde Staten en aan de naam waaronder het merk beter bekend is: Chevy. Het merk werd opgericht in 1911 en was al snel erg succesvol. Zo succesvol zelfs dat het binnen 10 jaar een van de grootste autoproducenten in de VS was en werd overgenomen door General Motors. Dat succes hield lang aan. Van Amerikaanse TV-series kennen wij hier natuurlijk de legendarische modellen Corvette en El Camino. Helaas hebben we die niet in de private lease. Een paar modellen die ze op de Eurpoese markt hebben gelanceerd zijn de Aveo, de Captiva, de Kalos en de Tacuma.

Sinds een paar of 6 gebruikt Chevrolet haar nieuwe motto "Find New Roads". Daarmee willen ze de markten buiten de VS nog meer aanspreken. Een aantal modellen werd speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Daarvan zijn er een paar zeer geschikt voor prive lease. De cijfers vallen echter tegen en 2 jaar geleden werd aangekondigd dat het merk Chevrolet op de Europese markt wordt afgebouwd. General Motors wil zich hier meer gaan toeleggen op types van dochtermerk Opel. En van Opel hebben wij de Astra en de Astra Station die u als particulier kunt leasen.