Citroën private lease

Citroen afbeelding

Is Citroën jouw merk?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een splinternieuwe Citroën rijden maar niet meteen een groot bedrag neerleggen? Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat private lease zelfs in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Citroën kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Citroën beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Citroën privé leasen?

Wist jij dat het Franse automerk Citroën is opgericht door een Nederlander? Andre Citroen, de zoon van een Nederlandse diamanthandelaar, begint in 1919 met de productie van het eerste model; het Type A. Het startkapitaal heeft hij bijeengegaard omdat zijn fabriek tijdens de Eerste Wereldoorlog granaten produceerde. Citroën introduceerde technische innovaties, als stillere boxermotoren en een geavanceerde vering. En ze produceerden legendarische modellen die stuk voor stuk een cult-status bereikten. Denk maar 'ns aan de Traction Avant, de 2CV (de Eend), de DS (de Snoekebek) en de strakke XM. Citroën modellen staan bekend als eigenzinnig en opvallend en hebben zonder uitzondering een goed rijcomfort door het geweldige veringssysteem. Inmiddels maak Citroën deel uit van de grootste Franse autobouwer; PSA Peugeot Citroën.

In ons land brengt Citroën alle C-Modellen uit; de C1, C2, C3, C4, C5, C6 en C8. Daarnaast bieden ze drie typen bestelwagens. Citroën doet haar slogan "Creative Technologie" eer aan. Een Citroën prive te leasen betekent zonder investeren zorgeloos genieten van het befaamde Citroën rijcomfort. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en zonder verrassingen achteraf. Zelf leasen betekent dat alles voor je is geregeld, in één vast maandbedrag. Lekker overzichtelijk en in de meeste gevallen nog goedkoper dan kopen ook!