Dacia private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Dacia

Als particulier een Dacia leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet je spaarrekening voor wilt plunderen. In veel gevallen is private lease bovendien een stuk goedkoper dan kopen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Dacia kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Dacia beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Dacia privé leasen?

In tegenstelling tot wat velen onder jullie denken is Dacia niet een Frans- maar een Roemeens automerk. Toen het nog een staatsbedrijf was heette Dacia nog UAP (Uzina de Autoturisme Pitești - Autofabriek Piteşti) en bouwden ze in licentie modellen van het Franse merk Renault. Nadat in 1989 het Oostblok opende voor het Westen kwam Dacia onder Renault meer tot bloei. En in 1999 kwam het bedrijf volledig onder Franse vleugels. De filosofie 'goede auto's bouwen voor een zeer redelijke prijs' wierp z'n vruchten af. In 2014 werden er maar liefst 510.000 Dacia's verkocht van diverse types. In ons land levert Dacia de Duster, de Logan, de Sandero en de Lodgy. Die laatste wordt gebouwd in Marokko, in een gloednieuwe zero-emission fabriek

Hoewel een Dacia in de aanschaf een redelijke prijs heeft, is private lease natuurlijk voordeliger. Want hoe fijn is het als je niet hoeft na te denken over de maandelijkse belastingen en aflossingen van je aankoop. Een nieuwe auto voor een vast maandtarief, inclusief veel van de vaste kosten van een normaal gekochte auto. De ideale oplossing!