Fiat private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Fiat

Welke Fiat past het beste bij jou?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe Fiat wilt rijden maar daar niet meteen een groot bedrag voor wilt neerleggen. Wist je dat private lease zelfs in de meeste gevallen goedkoper is dan een Fiat kopen? Kies jouw favoriete Fiat model. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Fiat beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Fiat privé leasen?

De Fabricca Italiana Automobili Torino, of beter FIAT, zoals wij het kennen, bestaat inmiddels al 120 jaar. Al in 1900 kwam het eerste type Fiat op de markt en nog geen twee jaar later won een Fiat de Tour d'Italia. Toen in 1907 Fiat meedeed met de Tour de France liet het alle concurrenten achter zich met een verbluffende 113 km. per uur. Naast auto's bouwt Fiat ook treinen, schepen en vliegtuigen. In de jaren 80 en 90 was Fiat een van de meest succesvolle Europese merken. In deze eeuw is er sterk gemoderniseerd en geïnvesteerd in nieuwe types van eerdere modellen zoals de 500, de Tipo, de Punto en natuurlijk de Panda. Een verdere grote stap werd gezet in 2014 door te fuseren met het Amerikaanse Chrysler.

Als je een Fiat ziet rijden weet je meteen dat het een Fiat is. Alle types hebben een strak en speels Italiaans ontwerp. En hoewel alle types hun eigen identiteit hebben, weet je ze altijd als een Fiat te herkennen. Wist je dat de opvallende 500 auto van het jaar is geweest? Voor diezelfde 500 weten wij vaak de allerscherpste deal te regelen. Een Fiat in hart en nieren, met een pittige motor en ontworpen met een oog voor detail.