Ford private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Ford

Ford privé leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet direct een groot bedrag voor wilt neerleggen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Ford kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen
Ford C-MAX Ford C-MAX Trend 1.0 EcoBoost 6-bak Compact 92kW MPV
Trend
409.-
privatelease.com
Belangrijke punten:
  • Geen borg of aanbetaling
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • 60 maanden contract
  • 5000 km per jaar inclusief
  • Deze auto is zonder stickers
Leasepartij:
privatelease.com
Keurmerk:
Keurmerk Private Lease

Trend uitvoering incl. Technology Pack.
Je kunt kiezen voor andere looptijden of meer kilometers.
Je hebt de keuze uit meerdere kleuren.

Als je klikt op 'bekijk deal' dan tonen wij je alle details en kun je kleur en contract kiezen.

Waarom een Ford privé leasen?

Henry Ford, die al in 1903 de Ford Motor Company oprichtte, is één van de grootste namen in de moderne industrïele geschiedenis. Hij was het die met het idee kwam om productie op te zetten aan de lopende band. Zonder hem had elk productieproces er anders uitgezien. Van hem ook kwam een van de meest gebouwde auto's ooit; de T Ford. Toen in 1927 de productie stopte waren er bijna 15, 5 miljoen van de band gerold. Ford bouwt auto's over de hele wereld. Zelfs in Amsterdam hebben ze tot in de jaren 80 een assemblagelijn gehad waar onder meer de bekende Capri en Taunus vanaf rolden. De productie van de huidige Europese modellen Ka, C-Max, Fiesta, Focus, Kuga en Mondeo, vindt plaats in onder meer Groot-Brittanië, Duitsland, Spanje en Turkije.

Ze zien er niet alleen goed uit, maar rijden ook nog 'ns geweldig. Commentaar dat je vaak hoort over de huidige Ford modellen. De Focus is de grootste concurrent van de Opel Astra en VW Golf en heeft internationaal al meer dan 60 prijzen gewonnen. Als koop niet een optie is, kun je nadenken over private lease. Met onze lease oplossingen, die ook voor jou als particulier zijn weggelegd, heb je niet de hoge kosten van aanschaf maar wel een nieuwe auto. Met alle gemakken van dien!