Honda private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Honda

Honda leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Jij wil een nieuwe Honda leasen zonder daar meteen een groot bedrag voor neer te moeten leggen. Dat snappen wij! Wist je dat private lease in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Honda kopen? Kies jouw favoriete Honda. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Honda beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Honda privé leasen?

Al vóór de Tweede Wereldoorlog was de oprichter van het merk, Soichiro Honda gek van auto's en als jong monteur begon hij met het tunen van auto's voor races. Pas in 1959 richtte hij het automerk op en in 1963 kwam het eerste model uit; de T360 mini pick-up. Inmiddels staat Honda al jarenlang in de top 10 van grootste auto-producenten. En tegenwoordig is Honda de grootste producent van motoren en verbrandingsmotoren ter wereld. Maar liefst 14 miljoen worden er jaarlijks gebouwd. Met de Slogan "The Power of Dreams" bouwt Honda tegenwoordig auto's, scooters, motoren, generatoren, buitenboordmotoren en electrisch tuingereedschap. In Nederland zien we Honda de volgende modellen op de weg: de alombekende Civic; die al vanaf 1972 word geproduceerd, de sportieve Jazz, de Insight, die afgeleid is van de Jazz, de prachtige Accord, de HR-V;'s werelds favoriete SUV en de stoere CR-V.

Honda staat bekend om ondermeer zuinig rijgedrag, comfort en veiligheid. Zo is de Jazz in 2015 verkozen tot de meest veilige Supermini. In de recensies staat ondermeer dat de Jazz met haar verbluffende veiligheidsprestaties de concurrentie ver achter zich laat. De Civic zit volgens de ANWB in dezelfde klasse als de VW Golf en de Opel Astra. En dat voor een gunstige prijs. Best belangrijke overwegingen als je nadenkt over het particulier leasen van een Honda, want kopen hoeft niet persé.