Hyundai private lease aanbieding

De beste maandprijs voor een nieuwe Hyundai

Hyundai met private lease contract?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een nieuwe Hyundai rijden, zonder direct je spaarrekening te moeten plunderen? Dan ben je met private lease aan het juiste adres. Wist je dat private lease in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Hyundai kopen? Kies hieronder jouw favoriete Hyundai. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen
Hyundai i10 Hyundai i10 1.0i Blue Comfort
Comfort
207.-
Friesland Lease 60 mnd x 5.000 km
Belangrijke punten:
  • Geen borg of aanbetaling
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • Bij contract voor 60 maanden
  • Vanaf 5.000 km per jaar inclusief
  • Deze auto is zonder stickers
Leasepartij:
Friesland Lease
Keurmerk:
Keurmerk Private Lease

"Comfort" uitvoering met airco, audio en cruise control.
Je kunt kiezen voor andere looptijden of meer kilometers.
Je hebt de keuze uit meerdere kleuren.

Als je klikt op 'bekijk deal' dan tonen wij je alle details en kun je kleur en contract kiezen.

Waarom een Hyundai privé leasen?

Met haar oprichting in 1967 is het Zuid-Koreaanse Hyundai is een relatief jonge speler op de wereld-automobielmarkt. De eerste stappen werden gezet met het in licentie bouwen van de Ford Cortina. Pas in 1976 is de Hyundai Motor Company, zoals het bedrijf voluit heet, gestart met de bouw van eigen modellen. Dat deden ze met behulp van een aantal Engelse ontwerpers. Het eerste type dat Hyundai op de markt bracht was de Pony. Zeer succesvol in ondermeer Canada, waar het de verkoopverwachtingen vele malen overtrof. Het hoofdkwartier van Hyundai Europa staat in Rüsselsheim in Duitsland. Daarnaast staat er drie fabrieken in Europa. Een in Turkije, een in Tsjechië en een in Rusland. De i10, i20, i30 en i40 zijn de bekende Hyundai modellen. Van kleine en compacte naar flinke gezinswagens en stoere SUV's. Het juiste model voor iedereen!

New thinking. New Possibilities. Men zegt dat Hyundai als geen ander naar de klant luistert en erg goed weet in te spelen op de wensen. Al ruim 40 jaar timmert het merk nu aan de weg in Europa en heeft het zich een prominente plaats verworven. Op de Europese verkoop- en (prive)lease markt wordt de bekende i-serie steeds populairder en in de concurrentietesten scoren ze hoog als het gaat om betrouwbaarheid. Ook in de prijs-kwaliteits vergelijkingen komen ze goed uit de verf. En daar kijk je toch naar als je koopt of als particulier wilt leasen.