Jeep private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Jeep

Altijd al een Jeep willen rijden?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Heb jij altijd al de ultieme Jeep ervaring willen beleven? Wij wel. Een Jeep is een auto met een prijskaartje en niet alleen in de aanschafprijs. Private lease is een goed, en vaak goedkoper, alternatief voor kopen. Bekijk hieronder of we op dit moment een mooie deal voor een nieuwe private lease Jeep beschikbaar hebben. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Jeep beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Jeep privé leasen?

Wie kent de Jeep nou niet? Het krachtige terreinwagentje met de karakteristieke vormen en de zo herkenbare voorkant. In 1944 brachten de Geallieerden het voertuig mee om Eurpopa te bevrijden. Hele generaties herkennen het voertuig en kennen de geschiedenis, die in 1937 begon toen de Amerikaanse regering de opdracht schreef voor de bouw van een 4 x 4 terreinvoertuig. De Willys fabriek, die de Jeeps bouwde, werd in 1963 verkocht en werde de naam van het autotype ook de naam van de producent. Sterk, stevig, duurzaam, stoer. Allemaal termen die van toepassing zijn op de types die de fabriek door de jaren heen gebouwd heeft. En hun slogan "There's only One" past goed bij hun modellen. Voor de Nederlandse markt bouw Jeep er vier; de Wrangler, met de kenmerkende vorm, De grote Cherokee en Grand Cherokee en de moderne Renegade, die wat minder als Jeep te herkennen is.

Ultieme prestaties en thuis in elk terrein is wat Jeep zelf zegt. De klassieke stoere bak voor elke man. Qua prijs zul je wellicht even goed moeten nadenken. Daarom kan het prive leasen van een Jeep een goede mogelijkheid zijn. Bij onze lease deals heb je alles inclusief, behalve de brandstof. Dus ook de wegenbelasting! Een prachtoptie als koop niet tot de mogelijkheden behoort.