Kia private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Kia

Is Kia jouw merk?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een splinternieuwe Kia rijden maar niet meteen een groot bedrag neerleggen? Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat private lease zelfs in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Kia kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Kia beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Kia privé leasen?

Kia is net als Hyundai afkomstig uit Zuid-Korea. De naam 'Kia' is een samenvoeging van het woord 'Ki', wat in Korea zoiats als 'opkomende zon' betekent en de A van Azië. Haar oorspong gaat terug naar 1944 en de bouw van fietsen en motorfietsen. Sinds de jaren 70 legt Kia zich toe hoofdzakelijk op de ontwikkeling en de productie van personenauto's en bedrijfswagens. En sinds een aantal jaren maakt Kia deel uit van de Hyundai-Kia Automotive Group die actief is in maar liefst 172 landen. Ook in ons land is Kia flink vertegenwoordigd. De vrolijk pittige Picanto, de zeer complete Cee'd, de grote en veilige Carens, de sportief verfijnde Sportage en de stijlvolle- en hybride Optima zijn een paar van de modellen die Kia uitbrengt op de Nederlandse markt.

Al een paar jaar een van de best verkochte auto's in het A-segment is de çompact Kia Picanto. Pit en klasse verenigd in deze Koreaanse compactcar. Het is ons al vaker gelukt om hele scherpe leaseprijzen voor de Kia Picanto uit te onderhandelen. De Kia Picanto is dan vaak uit te breiden met verschillende opties, zoals airco en navigatiesysteem en lichtmetalen velgen. Jouw gewenste Kia er nu niet bij? Laat het ons weten en we gaan ons best voor je doen!