Lancia private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Lancia

Wil je een Lancia leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Op zoek naar een Lancia met private lease contract? Tuurlijk! Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat leasen in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Lancia kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Lancia beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Lancia privé leasen?

Bekend om haar mooie Italiaanse lijn heeft Lancia in 2014 helaas bekend gemaakt om buiten Italië geen modellen meer aan te bieden. Vincenzo Lancia begon zijn carrière aan het begin van de vorige eeuw bij Fiat. Samen met een vriend, Claudio Fogolin, die ook bij Fiat werkte besloot hij Lancia op te richten en in 1907 brachten ze hun eerste model uit; de Alpha. Kort daarop werd deze gevolgd door de D-Alpha, de Beta en de Gamma. Door de jaren heen werd in de modellen het prachtige Italiaanse design steeds zichtbaarder. Na een samenwerking met Saab in de jaren 80 werkt Lancia nu nauw samen met Chrysler. Die samenwerking heeft geresulteerd in de huidige modellen, de Ypsilon, de Delta, de Flavia, de Thema, die lijkt op de Chrysler 300C en de Voyager, die veel gelijkenis vertoond het gelijknamige Chrysler model.

De mooie Italiaanse lijn van de Lancia modellen is goed herkenbaar en er rijden er verscheidene rond. Echter in 2016 verdween Lancia ook als aanbieder van de Nederlandse markt en dus is private lease van de Lancia lastig. De meeste modellen kennen echter een goed alternatief die wel in ons particuliere lease assortiment te verkrijgen is. Denk bijvoorbeeld eens aan de Mercedes A180 Business Solution of de Renault Clio.