Mercedes private lease deals

De beste maandprijs voor een nieuwe Mercedes

Gloednieuwe Mercedes-Benz?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een nieuwe Mercedes rijden maar niet meteen een groot bedrag neerleggen? Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat private lease in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Mercedes kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Mercedes beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Mercedes privé leasen?

The Best or Nothing. Zo presenteert het Duitse automerk Mercedes zich op de Europese markt. Mercedes-Benz is ontstaan in 1926 als het geesteskind van Gottlieb Daimler en Carl Benz. Beiden produceerden al in 1886 auto's. De naam Mercedes komt van de dochter van Oostenrijks-Hongaarse Konsul, die al in 1900 voor ruim een half miljoen Mark auto's bestelde. Door de jaren heen heeft Mercedes een duidelijk herkenbare stijl opgebouwd. De modellen kenmerken zich allemaal met een zekere luxe, die zonder uitzondering, op elke auto bekroond wordt met de priepuntige ster. Het merk is een van de bekendste ter wereld en produceert naast personenauto's ook bedrijfswagens, vrachtwagens en vliegtuigmotoren. Daarnaast is Mercedes bekend om haar innovatie. Zo zijn de verbrandingsmotor, de veiligheidskooi en de kreukelzones door hen werden uitgevonden?

Niet een nieuwe Mercedes kopen maar er toch in kunnen rijden? In het aanbod kun je bijvoorbeeld de prachtige A180 5-deurs Business Solution aantreffen. Alle voordelen van een nieuwe auto, maar voor een compleet ander bedrag. Inclusief onder meer verzekering, onderhoud, pechhulp en eventuele repararties. Eén vast bedrag per maand en u rijdt voordelig en prive in een lease Mercedes. Topidee vinden wij!