MINI private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe MINI

Op zoek naar jouw nieuwe MINI?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Op zoek naar een MINI met private lease contract? Tuurlijk! Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat leasen in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een MINI kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Mini beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een MINI privé leasen?

Klein van buiten en groot van binnen! In de jaren 50 was er in Engeland behoefte aan een kleine, niet te dure auto die toch met gemak een gezin kon vervoeren. Dat heeft geresulteerd in de auto die laten een cult-status heeft gekregen; de MiniCooper. In verschillende uitvoeringen zijn er tussen 1959 en 2000 in Engeland bijna 5.400.000 van gemaakt. Mini is op een gegeven moment onderdeel geworden van het Duitse BMW en vanaf 2001 word er een nieuwe Mini gebouwd die haar ontwerp leende aan de eerdere Mini. Deze nieuwe MINI - met hoofdletters om het verschil aan te duiden - is een stuk groter en moderner en heeft, omdat ze zo op de eerdere lijkt, inmiddels ook al haast de cult-status bereikt. Vanaf midden 2014 wordt de derde generatie van de nieuwe MINI ook in ons land gebouwd, door NEDCar in Born.

Een supergave cultcar met de klassieke lijnen en vorm van de eerste Mini, maar met het moderne rijcomfort, de zuinige motor en verhoogde veiligheid van nu! Een echte liefhebbersauto waar een aardig prijskaartje aan hangt, maar die je nu ook als prive lease auto kunt rijden. Niks kopen dus! Onze lease deals bieden je daarmee een prachtige oplossing, waarmee je met een vast bedrag per maand van alle gemakken, een lage rekening en een gave auto bent voorzien. Simpel een snel!