Nissan private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Nissan

Op zoek naar een nieuwe Nissan?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een splinternieuwe Nissan rijden maar niet meteen een groot bedrag neerleggen? Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat private lease zelfs in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Nissan kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Nissan beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Nissan privé leasen?

Met een wereldaandeel van circa 6% is Nissan een van de flinke spelers op de automarkt. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en heette toen nog de Kwaishinisha Motorcar Works. Ze brachten in 1914 hun eerste model uit. In 1931 wordt de naam verandert in een naam die we allemaal kennen; Datsun. Tussen 1932 en 1983 brengt Datsun auto's uit onder twee namen. Datsun en Nissan. De laatste is echter dan op de Europese markt nog niet echt bekend. Dat verandert wanneer Renault in 1999 een groot belang krijgt in Nissan en dan feitelijk eigenaar is. In Engeland komt een grote fabriek te staan. De Europese markt wordt veroverd met modellen als de Micra, de Note, de Primera, de Pajero en de Patrol; een van de stoerst uitziende 4 x 4's ooit gebouwd.

In ons private lease aanbod kun je onder andere de Nissan Note aantreffen. Een ruime, maar compacte MPV. Met de Note als lease auto heb je de best of both worlds. Klein en zuinig, maar comfortabel en met een hoop binnenruimte. Bovendien is zelf kopen niet nodig. Dat bespaart nogal op je kosten. En willen we dat niet allemaal als we weten wat een auto maandelijk kost?