Nissan private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Nissan

Op zoek naar een nieuwe Nissan?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een splinternieuwe Nissan rijden maar niet meteen een groot bedrag neerleggen? Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat private lease zelfs in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Nissan kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen
Nissan Qashqai Nissan Qashqai N-Connecta 1.2 DIG-T 115pk Crossover
N-Connecta
404.-
privatelease.com
Belangrijke punten:
  • Geen borg of aanbetaling
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • Bij contract voor 60 maanden
  • Vanaf 5.000 km per jaar inclusief
  • Deze auto is zonder stickers
Leasepartij:
privatelease.com
Keurmerk:
Keurmerk Private Lease

N-Connecta met o.a. navi en parkeersensoren en panoramadak.
Je kunt kiezen voor andere looptijden of meer kilometers.
Je hebt de keuze uit meerdere kleuren.

Als je klikt op 'bekijk deal' dan tonen wij je alle details en kun je kleur en contract kiezen.

Waarom een Nissan privé leasen?

Met een wereldaandeel van circa 6% is Nissan een van de flinke spelers op de automarkt. Het bedrijf werd opgericht in 1911 en heette toen nog de Kwaishinisha Motorcar Works. Ze brachten in 1914 hun eerste model uit. In 1931 wordt de naam verandert in een naam die we allemaal kennen; Datsun. Tussen 1932 en 1983 brengt Datsun auto's uit onder twee namen. Datsun en Nissan. De laatste is echter dan op de Europese markt nog niet echt bekend. Dat verandert wanneer Renault in 1999 een groot belang krijgt in Nissan en dan feitelijk eigenaar is. In Engeland komt een grote fabriek te staan. De Europese markt wordt veroverd met modellen als de Micra, de Note, de Primera, de Pajero en de Patrol; een van de stoerst uitziende 4 x 4's ooit gebouwd.

In ons private lease aanbod kun je onder andere de Nissan Note aantreffen. Een ruime, maar compacte MPV. Met de Note als lease auto heb je de best of both worlds. Klein en zuinig, maar comfortabel en met een hoop binnenruimte. Bovendien is zelf kopen niet nodig. Dat bespaart nogal op je kosten. En willen we dat niet allemaal als we weten wat een auto maandelijk kost?