Opel private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Opel

Voor welke Opel ga jij?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet direct een groot bedrag voor wilt neerleggen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Opel kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Opel beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Opel privé leasen?

Wir Leben Autos! Iets wat beslist gezegd mag worden, want Adam Opel richtte al in 1862 de Adam Opel AG op. Daarmee staat Opel in de top 5 van oudste merken. Na fietsen en naaimachine te hebben gebouwd kwam in 1899 hun eerste auto uit; de "System Lutzmann". Dit was niet meer dan een koets met een motor. Toen in 1929 de beurs instortte kwam Opel in handen van General Motors. Daardoor wordt Opel in andere landen verkocht onder de naam Vauxhall en Holden. Al in 1940 wordt de "Kapitän" Opel's miljoenste auto. Tot ver in de jaren 80 was Opel qua aantallen marktleider in Duitsland. Na de crisis van 2008 ging het bergafwaarts en sinds maart 2017 is Opel in handen van het Franse PSA Peugeot Citroën.

De lijfspreuk van Opel is niet voor niets: “Wir leben Autos”. Deze slogan staat voor de passie, betrokkenheid, aandacht voor detail, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarbij staat één ding centraal: auto rijden nóg beter maken. Prive een Opel leasen kan! In Nederland brengt Opel een aantal modellen uit. Van de compacte Adam of Corsa via het succesmodel; de Astra naar de gedistingeerde Insignia of de stoere Mokka. Voor elk wat wils dus. Je kiest met private lease voor Opel's passie en betrouwbaarheid voor een vast bedrag per maand. Alles inclusief dus, behalve de boetes.