Peugeot private lease deals

De beste maandprijs voor een nieuwe Peugeot

Voor welke Peugeot ga jij?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet direct een groot bedrag voor wilt neerleggen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Peugeot kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Peugeot beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Peugeot privé leasen?

Al in 1810 richtte Jean-Pierre Peugeot, uit het Franse Montbéliard, samen met z'n beide zoons hun eerste bedrijf op; Peugeot Frères & Cie. Ze produceerden gelamineerd staal voor de gereedschapindustrie. In 1882 werd het bedrijf een van de allereerste bedrijven ter wereld gericht op de bouw van vervoersmiddelen. Eerst waren het fietsen, daarna stoomaangedreven driewielers en vanaf 1890 kwam de eerste auto op de markt. Het bedrijf splitste en een van de nieuwe takken richtte zich compleet op het produceren van auto's. Ze stonden goed bekend, want in 1913 al won een Peugeot L76 in Amerika de Grand-Prix; een race over 800 km. Door de jaren heen is Peugeot door fusies en overnames steeds groter geworden en in 2008 bouwden ze hun 50 miljoenste auto. In 1998 kwam de grote klapper. Ze gingen samen met het Franse Citroën op in Peugeot Citroën Automobiles.

Peugeot brengt in ons land een flink aantal modellen, waaronder hun mini; de 108, de compacte 208 en hun mooie SUV, de 2008. Alle drie zijn het succesvolle modellen. De kleine 108 is o.a. in Active uitvoering voorzien van airco en een radio met MP3 speler. De compacte- en zeer complete 208 in Blue Lion uitvoering heeft ondermeer Bluetooth, een navigatiesysteem en parkeerhulp. En de 2008 SUV is vaak uitgevoerd met airco, radio met MP3, parkeerhulp en navigatiesysteem. Soms kun je dan zelfs nog kiezen voor een panoramadak is een optie. Voordelig rijden zonder zorg! Jouw favoriete model of uitvoering er niet bij? Laat het ons weten en we gaan ons best voor je doen om een scherpe deal te regelen.