Renault private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Renault

Voor welke Renault ga jij?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet direct een groot bedrag voor wilt neerleggen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Renault kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Renault beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Renault privé leasen?

Als op kerstavond 1898 de drie Renault-broers staan te praten over een experiment van één van hen; een driewieler omgebouwd tot vierwieler, is de fabriek, onder de naam Renault Frères, gauw opgericht. Ze vestigen zich in het Franse Boulogne-Billancourt, een voorstad van Parijs. Met jaarlijks een bijna-verdubbeling van de productie groeit het bedrijf razendsnel. Na een bezoek aan Ford in Amerika, is Renault een van de eersten in Europa die de lopende band productie invoert. Na Wereldoorlog Twee word Renault, omdat de directie met de Duitsers collaboreerde, een staatsbedrijf. Allemaal kennen we de vierkante Renaultjes 4 en 5, die beide zeer geliefd waren. Tegenwoordig bouwen ze een groot aantal modellen, waaronder de compacte Twingo, de flitsende Clio, de strakke Mégane en de grote Espace.

Als de aankoop van een auto voor jou niet direct een optie is, is het waard dat je nadenkt over lease. Als particulier een auto leasen kent veel voordelen. De belangrijkste daarvan is dat het stukken goedkoper en zorgenlozer is dan koop. Wij hebben onder andere de zeer succesvolle Clio vaak met scherpe private lease prijzen. Zowel in hatchback als station. Uiteenlopend in prijs, maar oplopend in compleetheid. En altijd scherp!