Seat private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Seat

Wil je een Seat privé leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet direct een groot bedrag voor wilt neerleggen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Seat model kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Seat beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een privé leasen?

Het Spaanse Seat - Sociedad Española de Automóviles de Turismo - was in de automobielindustrie een laatbloeier. Pas in 1950 werd het merk opgericht. Naast een paar eigen modellen leunden ze sterk op de licentiebouw van een aantal modellen van het Italiaanse Fiat, waar ze mee samenwerkten. Veel mensen dachten dan ook dat Seat een dochter van Fiat was. Pas toen ze in 1982 uitkwamen met de Ronda en in 1984 met hun Ibiza, was de naam als autonoom producent gevestigd. De Ibiza is, met ruim 2,5 miljoen exemplaren, Seat's succesnummer. De autonomie duurde kort, want in 1990 werd Volkswagen voor 99,99% eigenaar. Toen ook kwamen de nieuwe modellen. Momenteel worden er door Seat zes gebouwd die alle verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. De Mii, de Ibiza, de Toledo, de Léon, de Ateca en de Alhambra, die sterk gebaseerd is op de Volkswagen Sharan.

De Ibiza is al ruim 30 jaar Seat's paradepaardje. Inmiddels in de vierde generatie oogt de pittige Ibiza nog steeds jong en sportief. De Léon is het Seatmodel voor het hele gezin. Ruim en comfortabel. De Léon kennen we als een strak en snel model. Eigenzinnig, krachtig en al ruim 10 jaar zeer populair. Wil jij ook in een Seat rijden? Dat kan! Kopen is niet nodig, want met prive lease is een goeie en goedkopere optie. Geen zorgen over de lasten en dure rekeningen. Private lease houdt in een vast maandbedrag, inclusief belasting, verzekering, reparaties, bandencervice, etc. Simpel en zorgenloos. En dat is wat je wilt!