Smart private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Smart

Compacte Smart leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet direct een groot bedrag voor wilt neerleggen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Smart kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Smart beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Smart privé leasen?

Over de Smart car is al heel veel gezegd. De een noemt het een oerlelijk koekblik en de ander is er lyrisch over. Maar wist jij dat de Smart een zeer veilige auto is? In 1999 en als de eerste in zijn soort ontving de Smart een driesterren nominatie bij de befaamde botsproeven. Een unieke prestatie voor zo'n kleine auto. Vanaf haar introcductie in 1998 door het Duitse merk Daimler is de Smart al populair als super compacte stadsauto. Ook veel bedrijven maken er gebruik van als reclame-auto. Inmiddels is de karakteristieke Smart bijna niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De Smart kent diverse modellen. Zo zijn de Pure, de Pulse en de Passion de meest bekende. Elk van deze drie kent haar eigen luxe, speciaal design en bijzondere kleuren en bekleding. Voor de meer sportieve rijder heeft Smart de Brabus, met een sterkere motor en andere uiterlijke kenmerken, of de Roadster; de sportieve Smart cabrio met de looks van een sportwagen.

Privé leasen van een Smart? Dat is mogelijk. Geen zorgen over je aankoopkosten met onze eenvoudige lease oplossingen. De in het oog springende Smart, met haar innovatieve en veilige ontwerp, is de perfecte auto voor plaatsen met druk verkeer en weinig parkeerruimte. Woon je in de stad, dan is het dé oplossing voor je kleine boodschapjes. Moeten de kids naar school? Even de Smart en je schiet er zo naartoe. De meest compacte stadsauto die nu op de markt is!