Toyota private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Toyota

Gloednieuwe Toyota privé leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet direct een groot bedrag voor wilt neerleggen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete Toyota kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen
Toyota C-HR Toyota C-HR 1.8 Hybrid Style automaat privatelease.com Edition
122pk privatelease.com Edition
439.-
privatelease.com 60 mnd x 5.000 km
Belangrijke punten:
  • Geen borg of aanbetaling
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • 60 maanden contract
  • 5000 km per jaar inclusief
  • Deze auto is zonder stickers
Leasepartij:
privatelease.com
Keurmerk:
Keurmerk Private Lease

Privatelease.com Edition met o.a. airco, navi en 18" LM velgen
Je kunt kiezen voor andere looptijden of meer kilometers.
Je hebt de keuze uit meerdere kleuren.

Ook na 12 maanden maandelijks opzegbaar mogelijk 
Als je klikt op 'bekijk deal' dan tonen wij je alle details en kun je kleur en contract kiezen.

Waarom een Toyota privé leasen?

Al jaren lang knokken Toyota, General Motors en Volkswagen om de eerste plaats van grootste autoproducent ter wereld. Alle drie bouwen ze jaarlijks ongeveer 10 miljoen. Maar wie weet dat het bij Toyota, aan het begin van de vorige eeuw, begon met de verkoop van een innovatieve weefmachine? Die verkoop leverde de zoon van de verkoper zoveel op dat hij besloot een autofabriek te beginnen. Door de jaren heen is Toyota bekend geworden als het merk met de minste productiemankementen. In 1997 kwam Toyota met de Prius; de eerste hybride auto ter wereld. De Prius werd een enorm succes en is de meeste geziene hybride auot op de Nederlandse wegen. Naast de Prius bouwt Toyota onder meer de Aygo; een pittige compact car, de Avensis; de klassieke sedan, de Yaris; een mooie gezinsauto en de Landcruiser; een stoere 4 x 4.

Wat vind je ervan dat Toyota al in 2050 helemaal geen benzine- en dieselmotoren meer wil inbouwen? Ze zijn in Japan van mening dat in de nabije toekomst alles op stroom of waterstof moet gaan rijden. Een nobele gedachte, vind je niet? Nu al geeft Toyota een flink deel van haar winst uit aan de ontwikkeling van schonere modellen. Dus met het prive leasen van zo'n Toyota draag je nu al bij aan een schoner en gezonder milieu, terwijl je je toch comfortabel en innovatief voortbeweegt. Een fijne gedachte toch?