Volkswagen private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Volkswagen

Voor welke Volkswagen ga jij?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Private lease is ideaal wanneer je een nieuwe auto wilt rijden, maar daar niet direct een groot bedrag voor wilt neerleggen. Hieronder kun je zelf jouw favoriete VW model kiezen. Gewenst model er niet bij? Laat het ons weten, en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Volkswagen beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Volkswagen privé leasen?

Volkswagen; een van de meest bekende automerken ter wereld. En hun Kever en Golf staan in de top 5 van meest gebouwde auto's ooit! De Oostenrijkse ingenieur Porsche - ja, inderdaad. Die Porsche - kwam al in 1932 met het eerste ontwerp voor de bekende Kever. Deze opvallende klassieker is geproduceerd van 1937 tot 2003, waarmee het de langs geproduceerde auto ter wereld is. Er werden er meer dan 20 miljoen gebouwd. De Golf is het tweede succesmodel van Volkswagen. De bouw is gestart in 1973 en gaat nog steeds door. Volkswagen bouwt modellen van klein tot groot en voor elke portemonnaie. Pas je bij klein en compact, dan zijn er de Up! en de Polo. Hou je van klassiek en stijl, dan denk je aan de Jetta en de Passat. Voor de snelheidsliefhebber is er de Scirocco en voor hen die van fiks en stoer houden de Touareg of de Amkorak.

Onder het motto "Das Auto" bouwt Volkswagen een keur aan modellen. Het merk staat bekend om zijn degelijkheid, comfort en topkwaliteit. De vernieuwde Polo kenmerkt zich bijvoorbeeld door haar stoere en compacte lijnen met een perfecte afwerking. Dat is één van de modellen die wij ook geregeld tegen hele scherpe leaseprijzen kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij ook vaak de beste leaseprijzen voor een nieuwe VW Up! en VW Golf. Innovatief en veilige auto's met een krachtige maar toch superzuinige motor. Jouw model er nu niet bij? Laat het ons weten!