Volvo private lease

De beste maandprijs voor een nieuwe Volvo

Gloednieuwe Volvo leasen?

Hier vind je de beste maandprijs mét eerlijke voorwaarden


Een nieuwe Volvo rijden zonder spaarpot? Private lease is een goede en goedkope oplossing. Wist je dat private lease in de meeste gevallen zelfs goedkoper is dan een Volvo kopen? Bekijk hieronder onze beschikbare modellen. Wanneer jouw model er niet bij staat, laat het ons dan weten en wij gaan ons best voor je doen om de beste deal te krijgen.

Of bekijk alle automerken en -modellen

Deze deals zijn tijdelijk niet beschikbaar

Op dit moment zijn er geen deals van Volvo beschikbaar


Bekijk alle auto's

Populairste deals op dit moment:

Waarom een Volvo privé leasen?

Je bent het vast met ons eens. De Volvo is het onbetwiste werkpaard uit Zweden. Betrouwbaar, sterk en veilig zijn termen die je meteen aan deze auto's koppelt. Het merk is voortgekomen uit een kogellagerfabrikant en in 1926 opgericht. Volvo komt van het Latijnse 'Volvare' en betekent zoiets als 'ik rol'. Mooi toepasselijk dus. In de jaren 80 produceerden ze innovatieve types als de 240 en 440. Ze stonden bekend als oerdegelijk maar hadden een beetje een suf imago. In 1999 ging Volvo over in Amerikaanse handen en onder de paraplu van Ford ging het roer om. De modellen van Volvo kregen een nieuw ontwerp en een moderne lijn. Dit resulteerde in bijvoorbeelde de V40, de V70 en de S80. Modellen die je tegenwoordig veel ziet zijn de compacte C30 en de middenklasse V60. Voor de stoere rijder heeft Volvo de prachtige XC70 en XC90

De prachtige Amazone en Katterug van Volvo zijn inmiddels een zeldzaamheid. Ze hebben plaatsgemaakt voor compact cars en middenklasse sedans. Ontdek met onze private lease deals nieuw zweeds design met de C30 en de V60. Of denk 'ns na over de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning met het leasen van een van Volvo's stoerdere modellen zoals de XC60. Nog steeds een Zweeds werkpaard. Nog steeds diezelfde veiligheid. Maar in een moderne en goed ogende jas.