Over maandprijs.nl

Wie is maandprijs.nl?

CR5 group kent 2 merken: groepsveiling.nl en maandprijs.nl.

Het op creatieve wijze creëren van betere condities voor producten, waarvoor je maandelijks betaalt. Dat is wat we doen.

Sinds begin 2010 organiseren we al veilingen voor energie, mobiele telefonie en zorgverzekeringen met ons andere label groepsveiling.nl. Vanaf 2014 hebben we auto’s toegevoegd aan onze activiteiten. Deze bieden we alleen aan op basis van private lease. Wij geloven namelijk, dat het slim kan zijn om maandelijks te betalen voor het gebruik van een nieuwe auto. Geen directe investering en geen zorgen over onverwachte kosten.

Bij groepsveiling.nl zijn we succesvol door de combinatie van een grote groep consumenten en ons unieke veilingmodel. Dat geeft de beste deals. Al jaren laten we daarbij we aanbieders van deze producten tegen elkaar bieden om zo tot het beste aanbod te komen. Dat wil zeggen: een lagere prijs tegen dezelfde of betere voorwaarden dan je nu hebt.

Met maandprijs.nl zijn wij diezelfde uitdaging aangegaan. Met als grootste verschil: het hele jaar door bieden we de scherpste deals. Je bent niet afhankelijk van de aanbodperiode na een veiling. Je kunt de deals op elk moment vinden op onze site.

We zijn geen vergelijker, die alle aanbiedingen op een rij zet. Nee, wij tonen alleen de allerbeste deals, die we zelf onderhandelen met de aanbieders. De beste voorwaarden en de laagste maandprijzen, dat is wat je zoekt. Op maandprijs.nl vind je die beste deals.

Bij vragen, kun je worden geholpen door ons team van eigen medewerkers. Zij zijn er om je te helpen en het duidelijker te maken. Dit doen de meeste al meerdere jaren voor ons. De deal sluiten kan niet via onze service-medewerkers. Dat kun je gewoon doen via de website. Op het moment, dat je weet wat je wilt en op het moment, dat je zelf bepaalt. Waarom zou je méér betalen?