Nieuws

28 Februari 2017

Contract private lease: voorwaarden

Naast de prijs, die je per maand betaalt, zijn de voorwaarden van het aanbod heel belangrijk.
Daarom is er een keurmerk opgericht en is er sprake van een aantal onderdelen, die altijd in het contract zitten. Andere aantrekkelijke punten worden door ons zeker apart benoemd.

De getoonde maandprijs is altijd inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

Natuurlijk is de auto het belangrijkste. Welke auto in welke uitvoering, met welke opties zijn ook zeker een belangrijk onderdeel.

Een ander aspect, waar je naar zou moeten kijken zijn de eventueel te betalen borg of waarborgsom. Dit kan oplopen tot 2 of 3 maandtermijnen.

De verzekering is all-risk en is onderdeel van het aanbod. Er kan verschil zitten in de hoogte van het eigen risico. Dit kan € 50 of € 100 verschillen.

Wat belangrijker is en meer invloed heeft op de maandprijs, is het aantal schadevrije jaren.
Bij sommige aanbiedingen moet je minimaal 6 of meer schadevrije jaren hebben. Als dat niet zo is, dan betaal je vaak € 20 tot € 30 meer per maand. Bij sommige deals is het aantal schadevrije jaren niet belangrijk. Of je nu 0, 2 of 8 schadevrije jaren hebt, de prijs is net zo laag. Dat vinden wij een aantrekkelijk onderdeel van een aanbod. Zeker als je nog weinig jaren hebt opgebouwd.

28 Feb
Aantal contracten Private Lease neemt toe
Naar overzicht