Nieuws

3 Februari 2017

Gazelle actief met private lease, ook voor e-bikes

Gazelle heeft tegenwoordig ook een private lease aanbod voor een Orange C7+ HFP. Nu nog voor maar één model. Alleen het model met voorwielmotor. De prijs per maand lijkt ons vrij hoog. Wat bieden ze aan?

Bij Gazelle kun je kiezen. Wil je gebruik maken van hun privé plan? Dan kies je voor een lening oftewel een financiering van een elektrische fiets. Je krijgt dan dus ook een BKR-registratie. De fiets wordt direct jouw eigendom en je betaalt gedurende 2, 3 of 4 jaar een maandbedrag. Dit lijkt voordelig, maar is eigenlijk duur. Je betaalt immers een rente van ongeveer 7%, wat hoog is. Het gaat namelijk gewoon om een consumptief krediet.

Je kunt ook kiezen voor private lease. Dan is er meer inbegrepen en heb je ook onderhoud, verzekering en pechhulp. Ze bieden hier alleen maar één model aan. De Gazelle Orange C7+ HFP met de voorwielmotor. Niet met de luxere middenmotor. De prijs per maand is weer opvallend hoog.

Wel goed om te zien, dat ook een grote speler als Gazelle inziet, dat het betalen van één vast maandbedrag een goede oplossing is voor het rijden op de nieuwste elektrische fiets.

Nu nog zorgen dat je de beste deal weet te vinden voor die Gazelle...

3 Feb
Gazelle e-bike private lease
Naar overzicht