Nieuws

16 Maart 2017

Gazelle, Sparta, Batavus, Cortina voor één vast bedrag per maand

Er is een veiling geweest, georganiseerd door onze partner groepsveiling.nl. Daaruit zijn hele scherpe maanddeals gekomen. Je kunt nu al een e-bike privé leasen vanaf € 34,00 per maand. Aanvullend kies je dan voor een onderhoudspakket. Dit kost dan € 7,00 of € 12,00 per maand. Er is altijd een complete verzekering, pechhulp inbegrepen. De accu wordt gegarandeerd gedurende de hele looptijd van 36 maanden.

Aantrekkelijke deals. Wij tonen ze dan ook graag op onze site. Het mooie is dat je kunt kiezen uit 6 Nederlandse merken. Verschillende modellen en uitvoeringen.

Los van de prijs, die je voor de e-bike betaald, laten we je ook zien, hoe je het onderhoud kunt regelen. Verwacht je weinig onderhoud, omdat je de fiets niet heel intensief gebruikt? Dan kun je kiezen voor een ‘uitgebreid’-onderhoudspakket. Dan krijg je 3x een onderhoudsbeurt. Jaarlijks.

Als je wat meer onderhoud wilt, dan kun je ook kiezen voor het ‘Ontzorgd’-pakket. Je hebt dan 6x een onderhoudsbeurt. Ook worden sommige onderdelen kosteloos vervangen.

16 Mar
Ook e-bikes straks met private lease
Naar overzicht