Nieuws

2 Juni 2017

Meer unieke deals en meer keuzes

Het aantal aanbiedingen voor private lease van een nieuwe auto neemt toe op maandprijs.nl. Steeds meer keuze kunnen we daardoor bieden. Nu heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hybride auto ( de mooie Kia Niro ) en bij meerdere auto’s kun je er ook voor kiezen om met een automaat te rijden (semi of volautomatische transmissie).

Je kunt sowieso al heel individueel een auto selecteren. Welk merk heeft je voorkeur, welk model, welke uitvoering? Daarnaast kun je zelf bepalen hoe lang het contract mag duren en hoeveel kilometer je per jaar inclusief wilt hebben. Voor iedereen is een passend aanbod beschikbaar.

Automaat

We krijgen regelmatig vragen over auto’s met een automaat. Dat hebben we dus nu ook weten toe te voegen, met keuze uit meerdere type auto’s met een dergelijke transmissie. Daarbij kun je kiezen voor bijvoorbeeld een Opel, een Peugeot of een Kia.

Hybride

Naast vragen over auto’s met een automaat kregen we ook de vraag of we hybride auto’s hadden. Dat was best lastig. Zoveel aanbod is er niet en zeker met een private lease contract werden er weinig scherpe deals aangeboden. Het bod van de Kia Niro is heel aantrekkelijk en deze auto wordt nu dan ook zeer regelmatig via onze site besteld.

2 Jun
Kia Niro
Naar overzicht