Nieuws

7 Januari 2017

Ook e-bikes straks via private lease?

Auto’s worden meer en meer besteld op basis van een private lease contract. Dat je niet wilt kopen, maar een vast bedrag per maand wilt betalen, is heel gewoon aan het worden. Niet zo heel vreemd, want de prijzen die je per maand betaalt, zijn opvallend laag.

Elektrische fietsen zijn een ander onderwerp wat onze aandacht krijgt. Ze worden steeds meer verkocht. 1 op de 3 verkochte fietsen is tegenwoordig een e-bike. Prijzen worden scherper en je kunt ze op steeds meer plekken, ook online, simpel kopen.

Een ontwikkeling, die we nu daarnaast zien, is dat ook e-bikes aangeboden gaan worden op basis van een lage maandprijs. Een elektrische fiets voor een bedrag per maand, met daarin direct ook de verzekering en het onderhoud. Schade, diefstal, reparaties en onderhoud kun je regelen via de winkel, terwijl je een lage maandprijs betaalt. Alles inclusief en voorspelbare kosten.

Vanaf eind maart zullen we op onze site ook de beste deals voor e-bikes gaan tonen. Met keuze uit meer dan 5 merken. Verschillende modellen en types. Veelal Nederlandse fietsen, die ook qua kwaliteit en gebruiksgemak aantrekkelijk zijn.

Rijden op de nieuwste e-bike voor enkele tientjes per maand. Wij vinden het een goed idee. Zeker als je dan kunt kiezen voor bijvoorbeeld een nieuwe Gazelle, een Sparta, een Batavus of een Cortina.

Blijf onze site in de gaten houden. We zullen je laten zien, wat er allemaal mogelijk gaat zijn.

7 Jan
Ook e-bikes straks met private lease
Naar overzicht