Nieuws

1 Juni 2017

Speciale veilingdeals van groepsveiling.nl

We hebben vanaf 1 juni weer de beschikking over een aantal extra aantrekkelijke aanbiedingen. Deze zijn het resultaat van een veiling waarin leasemaatschappijen tegen elkaar hebben geboden. Tot de beste maandprijzen overbleven. Deze deals zijn nu dus ook via maandprijs.nl te bekijken en te bestellen. Biedt het veilingaanbod keuze? Ja, je kunt kiezen uit liefst 11 auto’s van 9 verschillende merken.

Maandprijs.nl kiest er bewust voor om niet een overzichtssite te zijn van alle deals in markt, maar zich alleen te focussen op de allerbeste prijzen en voorwaarden. Op andere sites zul je onze deals dan ook niet vinden. Deze 11 veilingdeals zijn ook allemaal dusdanig uniek, dat we ze graag toevoegen aan onze andere aanbiedingen voor een nieuwe auto op onze site.

Op 1 juni hebben we daardoor in totaal 26 auto’s van 14 verschillende merken op maandprijs.nl. Allerlei prijsnivo’s, veel soorten en uitvoeringen. Zowel handgeschakeld als automaat. Zowel benzine als hybride. Van kleine stadsauto tot grote crossover. En daarvan dan de beste deals.

Aan jou de (ruime) keuze, wat het beste bij je past.

1 Jun
De winnende private lease deals van groepsveiling.nl zijn beschikbaar!
Naar overzicht