Nieuws

18 December 2018

Wat zijn de voorwaarden om een leasecontract aan te kunnen gaan?

Wanneer je een auto hebt besteld via maandprijs.nl neemt de leasemaatschappij binnen 3 werkdagen contact met je op en zal om een paar gegevens vragen voor de beoordeling. Hieronder zie je welke gegevens je nodig hebt.

Afhankelijk van je situatie vraagt de leasemaatschappij de volgende zaken:
1 - Kopie loonstrook en werkgeversverklaring (als werknemer) verklaring pensioen / aanvullend pensioen (als gepensioneerde)
2 - Overzicht woonlasten
3 - Verklaring alimentatie (indien van toepassing)
4 - Kopie rijbewijs
5 - Kopie identiteitsbewijs

Volgens de regels van het Keurmerk bekijkt de leasemaatschappij of je voldoende in staat bent om de maandelijkse lasten te dragen. Dat is dus de enige voorwaarde. Er zal een BKR check worden uitgevoerd.

Als je nog vragen hebt aan de leasemaatschappij kun je deze ook stellen in dit eerste contact, bijvoorbeeld vragen over een proefrit of vragen over een accessoire toevoeging zoals een trekhaak.

Als de financiële BKR check akkoord is, kun je het leasecontract afsluiten. Je hebt na ondertekening van het contract nog 14 kalenderdagen bedenktijd. Hierna gaat de genoemde levertijd van de auto in. Hoelang deze levertijd is vind je per auto onder de specificaties van de auto terug.

Heb je toch nog vragen neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

18 Dec
Voorwaarden private lease
Naar overzicht